Vraag nu budget aan voor jouw activiteit voor Burendag 2024

Wil je tijdens Burendag op zaterdag 28 september voor jouw straat of wijk iets leuks organiseren en woon je in Leidschendam-Noord? Je kunt dan een (extra) bijdrage voor je activiteit aanvragen bij het programma Sterk voor Noord.  

Burendag is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds. Overal in Nederland organiseren buren activiteiten met en voor elkaar. Het is de perfecte dag om elkaar beter te leren kennen. Een buurt wordt socialer en leuker als buren elkaar ontmoeten. 

Activiteit organiseren

Het programma Sterk voor Noord moedigt iedereen in Leidschendam-Noord aan om deel te nemen aan Burendag. Daarom kun je budget aanvragen als je een activiteit wilt organiseren. Of het nu gaat om een buurtbarbecue, een workshop vogelhuisjes maken, een puzzeltocht of een andere activiteit om burendag extra speciaal te maken: jouw idee is welkom! 

Aanvragen

Je kunt maximaal € 150 aanvragen, ook voor eten en drinken. Aanvragen doe je door een mailtje te sturen naar burendag@woej.nl. Doe dit wel vóór 15 september.

Voorwaarden

Je activiteit:

  • Is op zaterdag 28 september
  • Vindt plaats in 1 van de wijken van Leidschendam Noord (Prinsenhof hoogbouw, de Heuvel en Amstelwijk)
  • Is voor alle bewoners uit Leidschendam-Noord
  • Is duidelijk omschreven: waar wordt het geld voor gebruikt
  • Als een aanvraag is goedgekeurd, moeten álle bonnen voor de gemaakte kosten worden ingeleverd bij Woej

Meer geld nodig?

Heb je meer geld nodig? Ook Vlietwensen of het Van Ravesteyn Fonds kunnen bijdragen om van jouw idee een succes te maken. Woej kan je helpen met deze aanvragen. Ook kunnen ze je ondersteunen bij het uitwerken van je idee of activiteit. Neem contact op met Woej via: burendag@woej.nl.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie en ideeën voor activiteiten op de website over Burendag: www.burendag.nl.